Crowdcontrol

Bent u eigenaar of manager en wilt u de drukte monitoren?

Wilt u een festival, beurs of event organiseren en moet u bezoekersaantallen en verkeersstromen reguleren? Of wilt u crowdcontrol toepassen in uw ziekenhuis, winkelcentrum, woonboulevard, horecagelegenheid of sportschool? Maak kennis met de slimme oplossingen van de Slimme Druktemeter. De Slimme Druktemeter is een crowdmanagement- en smart city-oplossing dat werkt op basis van detecteren, analyseren en communiceren. Lees hier meer informatie en ontdek de mogelijkheden.

Crowdcontrol met Slimme Druktemeter

De Slimme Druktemeter is een co-creatie van Future Connections en iBiZZ. De Slimme Druktemeter maakt gebruik van drie features, namelijk detecteren, analyseren en communiceren. Future Connections biedt maatwerkoplossingen op het gebied van detecteren en analyseren van data. De analysesoftware is verbonden met het communicatieplatform van iBiZZ. Met (bestaande) camerabeelden wordt de drukte realtime gemonitord. Is het te druk, dan kan er automatisch een signaal worden afgegeven aan uw communicatiekanalen, zoals uw website, Google Ads, Google My Business en socialmediakanalen. Zo worden consumenten en bezoekers op de hoogte gebracht van de actuele drukte. Zo kunt u bezoekersaantallen en verkeersstromen reguleren én optimaliseren. Lees hier een case van Woonboulevard Breda XXL en ontdek hoe wij op de woonboulevard crowdcontrol toepassen en drukte reguleren!

Crowdcontrol voor branches en markten

De crowdcontrol-oplossingen van de Slimme Druktemeter worden ingezet in tal van branches en markten. Zo maken onder andere woonboulevards, binnensteden, winkelcentra, shopping outlets, horecagelegenheden en parkeergarages gebruik van onze Slimme Druktemeter. Zij kunnen dankzij onze druktemeter-techniek bezoekersstromen optimaliseren en drukte reguleren. Daarnaast maken ook ziekenhuizen, milieustraten, beurzen, evenementen en toeristische trekpleisters gebruik van de Slimme Druktemeter. Bekijk hier een overzicht met alle branches en markten. Staat uw branche er niet tussen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij ontwikkelen altijd een maatwerkoplossing, dus ongetwijfeld kunnen wij u helpen bij uw crowdcontrol-vraagstuk!

Ook crowdcontrol toepassen?

Wilt u crowdcontrol toepassen, zodat u drukte kunt reguleren en bezoekersstromen kunt optimaliseren? Schroom niet en neem contact met ons op! Onze adviseurs staan u graag te woord en nodigen u uit voor een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en denken we samen met u na over een maatwerkoplossing. Een oplossing die volledig is toegespitst op uw toepassing. Zo heeft u er het meeste profijt van.

Download direct onze uitgebreide whitepaper

U ontvangt deze per e-mail