Detecteren

Bezoekersaantallen
Verkeersstromen
Winkelbezoeken
Camera's

Slimme videosoftware detecteert personen,
auto’s én meer

Maak kennis met VAx, powered by Reddie. VAx is de video-analyseoplossing van Future Connections. Het analyseert realtime data voor slimme toegangs- en afdelingscontrole en het tellen van personen en auto’s, bijvoorbeeld om bezoekersstromen te reguleren én te optimaliseren. Op een slimme manier draagt VAx bij aan veilige omgevingen en samenlevingen.

Hoe werkt het?

DETECTEREN

Voor het detecteren van de videodata maken wij gebruik van video-analyseoplossing VAx. VAx is software based en maakt zoveel mogelijk gebruik van bestaande camera’s of opnamemiddelen. De software zet de videobeelden realtime om in data, bijvoorbeeld telgegevens van objecten in een bepaald gebied. Denk aan personen of auto’s. Andere detectie-features kunnen aan de VAx modules worden toegevoegd.

Wat heeft u nodig?

DETECTEREN

VAx maakt gebruik van (bestaande) camera’s of opnamemiddelen – ongeacht merk of leverancier. De belangrijkste voorwaarde is dat de camera op basis van IP verbonden kan worden. Afhankelijk van het de op te halen data, zijn er minimale eisen voor de camera en internetverbinding. Ter indicatie voor de camera:

  • RTSP video source
  • 12 tot 30 FPS
  • Minimale resolutie 640x480

Download direct onze uitgebreide whitepaper

U ontvangt deze per e-mail