Drukte monitor

Bent u een eigenaar of manager en wilt u de drukte monitoren?

Bent u eigenaar of manager van een restaurant, woonboulevard, binnenstad, hotel, winkel, sportschool, festival of beursgebouw en wilt u de drukte monitoren? Dat is nu belangrijker dan ooit tevoren. Wanneer er teveel bezoekers zijn en het te druk wordt, dan ontstaan er onveilige situaties. Mensen kunnen onvoldoende afstand van elkaar houden en dat is onveilig en onverantwoord. Monitor drukte en grijp tijdig in. De Slimme Druktemeter kan u helpen bij het monitoren van bezoekersstromen en crowdcontrol. Lees er hier meer informatie over!

Monitor drukte met de Slimme Druktemeter

Maak gebruik van de Slimme Druktemeter en monitor bezoekersdrukte. De Slimme Druktemeter maakt gebruik van de nieuwste videosoftware en algoritmes. Deze geven realtime inzicht in bezoekersaantallen. Is het te druk of ontstaan er onveilige situaties, dan kunnen bezoekers via diverse communicatiekanalen (online én offline) worden geïnformeerd over de actuele drukte. Denk bijvoorbeeld aan meldingen via Google Ads, social media, website, widgets, mobiele notificaties en e-mail. Zo monitort u niet alleen de drukte, maar kunt u er ook op acteren. Op deze manier vergroot u de veiligheid van uw bezoekers en kunt u hen met een gerust hart ontvangen.

De Slimme Druktemeter is een co-creatie van Future Connections en iBiZZ. Future Connections biedt maatwerkoplossingen op het gebied van detecteren en analyseren van data. De analysesoftware is verbonden met het communicatieplatform van iBiZZ. Lees hier meer over Future Connections en iBiZZ.

Drukte monitoren voor tal van branches

De oplossingen van de Slimme Druktemeter worden toegepast in tal van branches en markten. Zo wordt onze slimme video-analyse software gebruikt voor onder andere ziekenhuizen, evenementen, beurzen, woonboulevards, hotels, restaurants, cafés, shopping outlets, winkelcentra, winkels, binnensteden, sportscholen, sportcomplexen en parkeergarages. De lijst is nagenoeg oneindig. Bent u benieuwd of er in uw onderneming gebruikgemaakt kan worden van de Slimme Druktemeter? Neem een kijkje op onze website en ontdek alle branches en markten waar wij voor werken. Wij werken niet alleen in Nederland, maar kunnen onze Slimme Druktemeter-techniek overal uitrollen.

Wilt u drukte monitoren?

Wilt u de drukte monitoren in uw restaurant, woonboulevard, binnenstad, hotel, winkel, sportschool, festival of beursgebouw? Maak kennis met de maatwerkoplossingen van Slimme Druktemeter! Neem contact met ons op en plan een persoonlijk kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek lichten onze adviseurs de mogelijkheden graag aan u toe.

Download direct onze uitgebreide whitepaper

U ontvangt deze per e-mail