Over slimme druktemeter

Het wordt in binnensteden en winkelgebieden steeds belangrijker om realtime inzicht te hebben in bezoekersaantallen en verkeersstromen. Maak kennis met de slimme druktemeter, een crowd management- en smart city-oplossing dat werkt op basis van detecteren, analyseren en communiceren.

Co-creatie van Future Connections en iBiZZ

Inmiddels is de druktemeter geïmplementeerd in binnensteden en woonboulevards. Met de slimme druktemeter worden bezoekersstromen gereguleerd én geoptimaliseerd. De druktemeter is een co-creatie van Future Connections en iBiZZ. Future Connections biedt maatwerkoplossingen op het gebied van detecteren en analyseren van data. De analysesoftware is verbonden met het communicatieplatform van iBiZZ.

Future Connections & iBiZZ Creative & Digital bureau

Over Future Connections

Future Connections is één van de snelst groeiende Technology Partners in de Europese markt. Het inzetten van de juiste professionals, innovatie en het toepassen van de nieuwste softwaretechnologieën om bestaande processen te verbeteren, zijn belangrijke kernwaarden. Future Connections streeft ernaar om iedere dag nóg beter en slimmer te werken. Het zoekt altijd naar het toevoegen van waarde voor klanten in de domeinen Telecom, Enterprise en Smart City.
Ga naar de website van Future Connections

Over iBiZZ 

iBiZZ is een creative & digital bureau. Het combineert merkstrategie met design en development. Zo ontwikkelt het merkconcepten, logo's & huisstijlen, websites, e-commerce platformen en campagnes voor organisaties. Organisaties die meer willen dan een snelle oplossing of campagne. Organisaties die écht het verschil willen maken met een sterk eigen verhaal. Met content die aansluit bij de behoeften van de klant, met de beste timing en inzet van communicatiemiddelen.
Ga naar de website van iBiZZ Creative & Digital bureau

Download direct onze uitgebreide whitepaper

U ontvangt deze per e-mail