Druktemeter

Wilt u drukte reguleren in uw winkelcentrum of woonboulevard?

Wilt u drukte reguleren in uw winkelcentrum of woonboulevard? Wilt u bezoekersstromen optimaliseren in uw ziekenhuis? Of wilt u crowdcontrol toepassen in recreatiegebieden, natuurgebieden en stadsparken? Maak de drukte inzichtelijk met Slimme Druktemeter! De Slimme Druktemeter is een crowdmanagement- en smart city-oplossing dat werkt op basis van detecteren, analyseren en communiceren. Lees meer over de mogelijkheden en toepassingen en laat u overtuigen!

Ontdek de Slimme Druktemeter

Maak kennis met de Slimme Druktemeter. Het is een co-creatie van Future Connections en iBiZZ. Future Connections biedt maatwerkoplossingen op het gebied van detecteren en analyseren van data. De analysesoftware is verbonden met het communicatieplatform van iBiZZ. De Slimme Druktemeter maakt gebruik van de nieuwste videosoftware en algoritmes. Deze geven realtime inzicht in bezoekersaantallen en verkeersstromen. Is het te druk of ontstaan er onveilige situaties, dan kunnen uw bezoekers via diverse (online) communicatiekanalen worden geïnformeerd over de actuele drukte. Denk bijvoorbeeld aan meldingen via Google Ads, social media, website, widgets, mobiele notificaties en e-mail. Op deze manier kunt u uw bezoekers waarschuwen voor grote drukte en kunt u hen op een veilige en verantwoorde manier ontvangen. Lees hier meer over de werking van de Slimme Druktemeter, bestaande uit de features detecteren, analyseren en communiceren.

Druktemeter voor diverse branches

Tal van organisaties, stichtingen en overheden maken gebruik van de maatwerkoplossingen van de Slimme Druktemeter. Zo kan onze video-analyseoplossingen worden toegepast in uiteenlopende branches en sectoren, zoals binnensteden, winkelcentra, woonboulevards, shopping outlets, markten, evenementen en toeristische trekpleisters. Ook maken ziekenhuizen, horecagelegenheden, recreatiegebieden en stadsparken gebruik van onze slimme maatwerkoplossingen. Wij werken niet alleen in Nederland, maar kunnen onze Slimme Druktemeter-techniek overal uitrollen. Bekijk op onze website een overzicht van alle branches en markten waar de Slimme Druktemeter ingezet kan worden.

Maak gebruik van onze druktemeter!

Heeft u interesse in de Slimme Druktemeter, zodat u drukte kunt reguleren en bezoekersstromen kunt optimaliseren? Aarzel niet en neem contact met ons op! Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Plan een persoonlijk gesprek in en onze adviseurs kijken met u mee voor een maatwerkoplossing op maat.

Download direct onze uitgebreide whitepaper

U ontvangt deze per e-mail