Monitor bezoekersdrukte

Wilt u de drukte reguleren, zodat het niet te druk wordt in uw bedrijf?

Wilt u in uw restaurant, woonboulevard, winkelcentrum, natuurgebied of park de drukte reguleren, zodat het niet te druk wordt en er onveilige en onverantwoorde situaties ontstaan? Monitor bezoekersdrukte met de maatwerkoplossingen van de Slimme Druktemeter, een crowdmanagement- en smart city-oplossing dat werkt op basis van detecteren, analyseren en communiceren. Lees er hier meer informatie over en laat u overtuigen door de mogelijkheden en toepassingen!

Monitor drukte met de Slimme Druktemeter

Om bezoekersaantallen en verkeersstromen in goede banen te leiden, schakelt u de expertise van Slimme Druktemeter in! De Slimme Druktemeter is een co-creatie van Future Connections en iBiZZ. Het maakt gebruik van de nieuwste videosoftware en algoritmes. Deze geven realtime inzicht in bezoekersaantallen en verkeersstromen. Is het te druk of ontstaan er onveilige situaties, dan kunnen uw bezoekers via diverse communicatiekanalen worden geïnformeerd over de actuele drukte. Denk bijvoorbeeld aan meldingen via Google Ads, social media, website, widgets, mobiele notificaties en e-mail. Op deze manier kunt u uw bezoekers waarschuwen voor drukke situaties en kunt u hen op een veilige en verantwoorde manier ontvangen. Lees hier meer informatie over de werking van de Slimme Druktemeter, bestaande uit de features detecteren, analyseren en communiceren.

Bezoekersdrukte monitoren in diverse branches

De video-analyse software van de Slimme Druktemeter wordt al ingezet in tal van branches en sectoren. Zo maken onder andere winkels, binnensteden, woonboulevards, horecagelegenheden, winkelcentra, festivals, beurzen, ziekenhuizen en parkeergarages gebruik van de Slimme Druktemeter. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Zo maakt bijvoorbeeld de grensbewaking van Gibraltar gebruik van de Slimme Druktemeter-techniek. Voor iedere branche en voor iedere opdrachtgever bedenken wij een maatwerkoplossing, volledig toegespitst op de desbetreffende case. Zo creëren we een veilige omgeving. Een omgeving waar bezoekersdrukte wordt gemonitord en crowdcontrol wordt toegepast.

Wilt u bezoekersdrukte monitoren?

Wilt u de bezoekersdrukte in uw restaurant, woonboulevard, winkelcentrum, natuurgebied of park monitoren? Maak gebruik van de maatwerkoplossingen van Slimme Druktemeter! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met onze adviseurs. Zij lichten de mogelijkheden graag aan u toe en nodigen u indien gewenst uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen onze adviseurs dieper ingaan op de beste oplossingen voor úw toepassing.

Download direct onze uitgebreide whitepaper

U ontvangt deze per e-mail