Druktemeter voor beurzen

Wilt u een beurs, event, symposium, conferentie of congres organiseren, maar kunt u hulp van een externe partij gebruiken?

Wilt u een beurs, event, symposium, conferentie of congres organiseren, maar kunt u hulp van een externe partij gebruiken? Bijvoorbeeld op het gebied van crowd management en crowd control? Begrijpelijk, want de huidige situatie vraagt een en ander op het gebied van crowd management en veiligheid. Om de bezoekersstromen op uw beurs in goede banen te leiden, kunt u gebruikmaken van de maatwerkoplossingen van de Slimme Druktemeter! Deze maakt gebruik van drie verschillende features, namelijk detecteren, analyseren en communiceren. Met (bestaande) camerabeelden krijgt u realtime inzicht in bezoekersaantallen en verkeersstromen. Zo kunt u de drukte op uw beurs reguleren én optimaliseren, zodat u op een veilige en verantwoorde manier een beurs kunt organiseren.

Neem contact met ons op

De oplossingen van Slimme Druktemeter worden al bij tal van beurzen, events, symposia, conferenties en congressen ingezet. Wilt u gebruikmaken van de slimme video-analytics van Slimme Druktemeter? Laat u voorlichten door onze adviseurs! Neem contact met ons op en in een persoonlijk adviesgesprek worden de mogelijkheden voor uw beurs of event besproken. Onze adviseurs gaan hier dieper in op de maatwerkoplossingen die voor ú interessant zijn.