Druktemeter voor milieustraten

Heeft u in uw milieustraat te maken met grote drukte en kunt u de bezoekersaantallen en verkeersstromen niet goed bolwerken?

Heeft u in uw milieustraat te maken met grote drukte en kunt u de bezoekersaantallen en verkeersstromen niet goed bolwerken? Maak kennis met de maatwerkoplossingen van de Slimme Druktemeter! De Slimme Druktemeter maakt gebruik van de nieuwste videosoftware en algoritmes. Deze geven realtime inzicht in bezoekersaantallen en verkeersstromen. Is het te druk of ontstaan er onveilige situaties, dan kunnen bezoekers van de milieustraat via diverse (online) communicatiekanalen worden geïnformeerd over de actuele drukte. Denk bijvoorbeeld aan meldingen via Google Ads, social media, website, widgets, mobiele notificaties en e-mail. De Slimme Druktemeter is al succesvol geïmplementeerd bij diverse milieustraten in Nederland.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruikmaken van de slimme video-analytics van Slimme Druktemeter? Laat u voorlichten door onze adviseurs! Neem contact met ons op en in een persoonlijk adviesgesprek worden de mogelijkheden voor uw milieustraat besproken. Onze adviseurs gaan hier dieper in op de maatwerkoplossingen die voor ú interessant zijn.