Druktemeter voor stadsparken

Steeds meer mensen gaan naar buiten om te recreëren. Ze brengen een bezoek aan het bos, een natuurgebied of een stadspark.

Steeds meer mensen gaan naar buiten om te recreëren. Ze brengen een bezoek aan het bos, een natuurgebied of een stadspark. Het is heerlijk om buiten te recreëren, maar het is wel oppassen geblazen dat het er niet té druk is! Drukte in stadsparken zorgt voor onveilige situaties, omdat men onvoldoende afstand van elkaar kan houden. Wilt u een veilig stadspark? Maak kennis met de Slimme Druktemeter! De Slimme Druktemeter maakt gebruik van de nieuwste videosoftware en algoritmes. Deze geven realtime inzicht in bezoekersaantallen. Is het te druk of ontstaan er onveilige situaties, dan kunnen bezoekers via diverse (online) communicatiekanalen worden geïnformeerd over de actuele drukte. Denk bijvoorbeeld aan meldingen via Google Ads, social media, website, widgets, mobiele notificaties en e-mail.

Vraag een online demo aan

De Slimme Druktemeter is al succesvol geïmplementeerd bij diverse stadsparken en natuurparken in Nederland. Heeft u interesse in de Slimme Druktemeter voor uw stadspark? Neem vandaag nog contact met ons op! Onze adviseurs vertellen u graag meer en in een persoonlijk adviesgesprek worden de maatwerkoplossingen voor uw park besproken.