Druktemeter voor recreatiegebieden

Het wordt drukker en drukker in recreatiegebieden en natuurgebieden, zoals bossen, stranden en parken (Nationaal Parken).

Het wordt drukker en drukker in recreatiegebieden en natuurgebieden, zoals bossen, stranden en parken (Nationaal Parken). Door de grote drukte ontstaan er onveilige situaties. Mensen kunnen onvoldoende afstand van elkaar houden en er is onvoldoende parkeergelegenheid voor alle bezoekers. Om de bezoekersaantallen en verkeersstromen in uw recreatiegebied of natuurgebied in goede banen te leiden, schakelt u de expertise in van de Slimme Druktemeter! De Slimme Druktemeter maakt gebruik van de nieuwste videosoftware en algoritmes. Deze geven realtime inzicht in bezoekersaantallen en verkeersstromen. Is het te druk of ontstaan er onveilige situaties, dan kunnen uw bezoekers via diverse (online) communicatiekanalen worden geïnformeerd over de actuele drukte.

Slimme Druktemeter voor uw recreatiegebied

Lees op onze website meer informatie over de maatwerkoplossingen die de Slimme Druktemeter biedt voor recreatiegebieden en natuurgebieden. Bent u overtuigd en wilt u gebruikmaken van de Slimme Druktemeter? Schroom niet en neem contact met ons op! Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden en in een persoonlijk gesprek gaan ze samen met u op zoek naar de beste oplossing. Een oplossing op maat!