Slimme druktemeter biedt maatwerkoplossingen voor horeca en detailhandel

Terug

Onlangs zijn er extra coronamaatregelen aangekondigd. Deze maatregelen hebben een grote impact op onder andere ondernemers in de horeca en de detailhandel: zij moeten bezoekersstromen nóg beter reguleren. De slimme druktemeter kan ondernemers ondersteunen met maatwerkoplossingen. Lees hier meer informatie.

Het coronavirus blijft ons in z’n greep houden. Leek het afgelopen zomer nog iets beter te gaan met de besmettingscijfers, inmiddels stijgt het aantal besmettingen gestaag en zijn we in een tweede golf aanbeland. Afgelopen 28 september werd er een extra persconferentie ingelast, waarin we werden toegesproken door premier Rutte en minister De Jonge. Zij kondigden extra maatregelen aan en de bestaande maatregelen werden aangescherpt. Deze strengere maatregelen hebben invloed op ons allen. We moeten weer zoveel mogelijk thuiswerken, we moeten vaker mondkapjes dragen, we mogen thuis niet meer dan drie personen ontvangen en cafés en restaurants moeten om 22.00 uur de deuren sluiten. Dit is een greep uit de aangescherpte maatregelen.
 

De horeca en detailhandel worden met deze maatregelen (wederom) hard getroffen.


Zelf controle en toezicht houden

De horeca en detailhandel worden met deze maatregelen (wederom) hard getroffen. Bovendien hebben deze sectoren ook de verplichting gekregen om zelf controle en toezicht te houden op de handhaving van het maximaal aantal bezoekers. Zo moeten horecaondernemers en winkeliers de volgende zaken monitoren én handhaven: 

  • persoonsgegevens van bezoekers registreren;
  • het aantal bezoekers real time in de gaten houden;
  • is het maximaal aantal bezoekers bereikt, dan moeten zij bezoekers de toegang weigeren;
  • na 21.00 uur mogen er geen nieuwe bezoekers meer binnen en om stipt 22.00 uur moeten horecagelegenheden en winkels gesloten worden. 

Maak kennis met de slimme druktemeter

In de afgelopen maanden hebben horecaondernemers en winkeliers al verschillende manieren gevonden om bezoekers te registeren en het aantal bezoekers te reguleren. Toch zijn deze manieren niet altijd waterdicht. Geregeld worden ondernemers op de vingers getikt en worden ze beboet met een fikse geldboete. Heeft u een eigen restaurant, lunchroom, café, evenementenlocatie, winkel of boetiek, en kunt u hulp gebruiken bij de regulatie van het aantal bezoekers in uw zaak? Maak kennis met de maatwerkoplossingen van de slimme druktemeter!
 

De oplossingen van de slimme druktemeter zijn niet plug & play: het zijn maatwerkoplossingen.


Niet plug & play, maar maatwerk

De slimme druktemeter is een crowd management- en data analytics-oplossing dat werkt op basis van detecteren, analyseren en communiceren. Met behulp van video-analytics worden bezoekersaantallen en verkeersstromen inzichtelijk gemaakt. Realtime en software based. Ondernemers én bezoekers kunnen via (online) communicatiekanalen worden geïnformeerd over de actuele drukte. Zo kunt u tijdig bijsturen en ingrijpen wanneer er teveel bezoekers zijn en er onveilige situaties dreigen te ontstaan. De oplossingen van de slimme druktemeter zijn niet plug & play: het zijn maatwerkoplossingen die werken op basis van innovatieve videotechnieken en slimme algoritmes. De oplossingen zijn volledig afgestemd op uw specifieke situatie. Zo kunnen wij zeer nauwkeurig de drukte in uw zaak reguleren.

Ook een oplossing op maat ontwikkelen? 

Wilt u weten wat de slimme druktemeter voor u en uw horecazaak of winkel kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden – deze zijn nagenoeg eindeloos! Vervolgens gaan wij graag samen met u aan de slag om een oplossing op maat te ontwikkelen.