Voeg intelligentie toe aan uw bestaande camera’s

Terug

Bent u leverancier of installateur van beveiligingscamera’s en wilt u de camera’s slimmer maken? Kies voor de videosoftware-oplossingen van Slimme Druktemeter! Wij kunnen uw bestaande camera’s voorzien van intelligente software, zodat u drukte kunt monitoren en bezoekers kunt tellen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om bezoekersstromen te reguleren en crowdcontrol toe te passen, bijvoorbeeld in een binnenstad, winkelcentrum of horecabedrijf. Is het te druk, dan moet dit bijgestuurd worden. Is het rustig, dan kan bezoek gestimuleerd worden. De Slimme Druktemeter maakt gebruik van de nieuwste videosoftware en algoritmes om bezoekersaantallen en bezoekersstromen inzichtelijk te maken. Onze videosoftware wordt geplaatst op nieuwe óf bestaande camerasystemen, bijvoorbeeld camerasystemen in een binnenstad, winkelcentrum of horecagelegenheid. 
 

Gebruik de videosoftware-oplossingen van Slimme Druktemeter

Bent u leverancier of installateur van beveiligingscamera’s en wilt u uw klanten een mooi en compleet product aanbieden? Rust uw bestaande beveiligingscamera’s uit met de videosoftware-oplossingen van Slimme Druktemeter! In onze software maken wij gebruik van drie verschillende features, namelijk detecteren, analyseren en communiceren.

 • Detecteren
  Met onze videosoftware-oplossingen detecteren wij objecten, zoals personen, auto’s en fietsen. Hierbij maken wij gebruik van (bestaande) camera's en infrastructuren. Deze verkregen data wordt realtime doorgestuurd naar onze analysesoftware.
   
 • Analyseren
  De data die wij op een bepaalde plek detecteren, worden direct geanalyseerd door onze analysesoftware met intelligentie en zelfontwikkelde algoritmes. Door het realtime meten en analyseren van deze data, kan er worden bepaald of er zich drukke en onveilige situaties voordoen. Hier kan vervolgens op geacteerd worden.
   
 • Communiceren
  De analysesoftware is verbonden met een communicatieplatform. Dit platform zorgt ervoor dat de geanalyseerde data met de doelgroep wordt gedeeld via diverse (online) communicatiekanalen, zoals Google Ads, social media, websites, widgets, mobiele notificaties en e-mail. De communicatie over de drukte gebeurt geautomatiseerd.
   

Wat kunt u concreet meten?

Met de software van Slimme Druktemeter kunt u verschillende zaken meten rondom bezoekersaantallen en bezoekersstromen. Zo kunt u de bestaande camera’s inzetten voor de volgende doeleinden: 

 • Meten actuele drukte
  De actuele drukte kan inzichtelijk worden gemaakt, zoals het meten van bezoekersaantallen en de lengte van wachtrijen.
   
 • Inzichtelijk maken drukke plekken
  Waar verzamelen veel mensen zich en is er grote drukte? In een heatmap ziet u overzichtelijk op welke plek veel mensen tegelijk zijn.
   
 • Communiceren actuele drukte met bezoekers
  Is het te druk op een bepaalde plek en doen er zich onveilige situaties voor? Dan kunt u bezoekers vragen om afstand te bewaren of om op een later moment terug te keren. Het communiceren gebeurt via diverse (online) communicatiekanalen.
   
 • Meten gemiddelde bezoekduur per bezoeker 
  Hoe lang is een bezoeker gemiddeld aanwezig? Deze gegevens zijn inzichtelijk met behulp van onze videosoftware-oplossingen. Uiteraard doen wij dit met inachtneming van de privacyregels.
   
 • Meten gemiddeld aantal bezoeken per bezoeker 
  Hoe vaak komt een bezoeker gemiddeld terug? Deze gegevens zijn inzichtelijk met behulp van onze videosoftware-oplossingen. Uiteraard doen wij dit met inachtneming van de privacyregels.
   
 • Uitlezen dashboard
  In het dashboard staat realtime informatie over de drukte én het kan u inzicht geven in de verwachte drukte. Dit gebeurt op basis van historische meetgegevens.

 

Samenwerken met Slimme Druktemeter?

Slimme Druktemeter werkt samen met diverse beveiligingsinstallatiebedrijven en installatiebedrijven. Wij voegen waarde toe aan hun beveiligingscamera’s, zodat de camera’s slimmer worden en kunnen detecteren, analyseren en communiceren. Indien gewenst treden wij op als white label: u verkoopt uw camerasystemen mét slimme software onder uw eigen naam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en één van onze adviseurs komt graag bij u langs! Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!